Nutriční hodnoty (Červená řepa s nivovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 377 kJ / 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 23,60 g |
– nasycené | 15,38 g |
– nenasycené | 7,87 g |
–– mononenasycené | 6,97 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 79 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 15,65 g |
– cukry | 1,75 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
cca 0,5 l cca 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
50 g 50 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |