Nutriční hodnoty (Červená řepa s nivovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 377 kJ / 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 23,60 g |
| – nasycené | 15,38 g |
| – nenasycené | 7,87 g |
| –– mononenasycené | 6,97 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 79 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 15,65 g |
| – cukry | 1,75 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| cca 0,5 l cca 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 50 g 50 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |