Nutriční hodnoty (Pangasius s cuketovo-patizonovým teplým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 299 kJ / 72 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 0,40 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,24 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 6,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 121 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 filety ryby Pangasius dolnooký | Pangas filet | |
| 1 1 žlutá cuketa | Cuketa čerstvá | |
| 1 1 zelená cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 patizon | Patizon čerstvý | |
| 3 3 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| hrubozrnná hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |