Nutriční hodnoty (Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 8 503 kJ / 2 032 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,96 g |
| Tuky | 41,17 g |
| – nasycené | 10,07 g |
| – nenasycené | 20,39 g |
| –– mononenasycené | 16,16 g |
| –– polynenasycené | 4,23 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 22,70 g |
| Cholesterol | 843 mg |
| Sodík | 551 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 259,45 g |
| – cukry | 62,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| 5 5 žlutých paprik | Paprika žlutá čerstvá | 750 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 1 hrnek 1 hrnek uvařené rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| koření na mleté maso | Provensálské koření | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| jíška na zahuštění | Jíška máslová |