Nutriční hodnoty (Pečené brambory ve špenátovém lůžku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 453 kJ / 586 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,10 g |
| Tuky | 27,56 g |
| – nasycené | 17,58 g |
| – nenasycené | 8,10 g |
| –– mononenasycené | 6,52 g |
| –– polynenasycené | 1,58 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 15,90 g |
| Cholesterol | 85 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 3,13 g |
| Sacharidy | 24,92 g |
| – cukry | 9,12 g |
| ––– laktóza | 6,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 středně velkých nových brambor | Brambor raný | |
| 500 g 500 g baby špenátu | Baby špenát | 500 g |
| 100 g 100 g taveného sýra bez příchutě | Sýr tavený | 100 g |
| 5 lžic 5 lžic smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| čerstvé bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |