Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 006 kJ /
479 kcal
Bílkoviny17,06 g
– z toho živočišné bílkoviny13,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,28 g
Tuky27,07 g
– nasycené17,39 g
– nenasycené9,06 g
–– mononenasycené8,17 g
–– polynenasycené0,89 g
––– omega 30,14 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 88 mg
Sodík 166 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy40,70 g
– cukry25,00 g
––– laktóza19,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g lesních hub Hřib čerstvý 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý
směs na přípravu knedlíku (nebo domácí knedlík) Knedlík pšeničný houskový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.