Nutriční hodnoty (Bůček s tarhoňou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 957 kJ / 1 663 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
| Tuky | 148,70 g |
| – nasycené | 38,69 g |
| – nenasycené | 78,37 g |
| –– mononenasycené | 63,87 g |
| –– polynenasycené | 14,50 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 295 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 7,30 g |
| – cukry | 0,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
| 1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |