Nutriční hodnoty (Rybí filé na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 492 kJ / 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,34 g |
Tuky | 3,54 g |
– nasycené | 0,73 g |
– nenasycené | 2,08 g |
–– mononenasycené | 0,69 g |
–– polynenasycené | 1,38 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,71 g |
Sacharidy | 27,25 g |
– cukry | 14,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g filé | Treska filet | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
olej | Olej řepkový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička Vegety | Kořenící směs sypká | 5 g |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
2 lžičky 2 lžičky červené mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
petrželová nať nebo kolečka pórku na dozdobení | Petržel nať čerstvá |