Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 492 kJ /
596 kcal
Bílkoviny111,34 g
– z toho živočišné bílkoviny108,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,34 g
Tuky3,54 g
– nasycené0,73 g
– nenasycené2,08 g
–– mononenasycené0,69 g
–– polynenasycené1,38 g
––– omega 30,60 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,71 g
Sacharidy27,25 g
– cukry14,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g filé Treska filet 600 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
olej Olej řepkový
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička Vegety Kořenící směs sypká 5 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru Cukr bílý 2.5 g
2 lžičky 2 lžičky červené mleté sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g
petrželová nať nebo kolečka pórku na dozdobení Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.