Nutriční hodnoty (Houbové lívance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 1 166 kJ / 279 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,10 g |
| Tuky | 8,51 g |
| – nasycené | 2,13 g |
| – nenasycené | 4,05 g |
| –– mononenasycené | 3,01 g |
| –– polynenasycené | 1,03 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 7,38 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 26,83 g |
| – cukry | 6,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g hub | Hřib čerstvý | 100 g |
| 100 ml 100 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 hrst 1 hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 8 8 celých pepřů | Pepř černý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |