Nutriční hodnoty (Rajčatový pekáč s vůní pizzy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 037 kJ / 1 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,72 g |
| Tuky | 9,64 g |
| – nasycené | 2,89 g |
| – nenasycené | 4,98 g |
| –– mononenasycené | 2,96 g |
| –– polynenasycené | 2,02 g |
| ––– omega 3 | 1,36 g |
| Vláknina | 25,94 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 617 mg |
| Sůl | 1,43 g |
| Sacharidy | 93,38 g |
| – cukry | 36,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6-8 6-8 středních rajčat | Rajče červené čerstvé | 420 g |
| 3 3 střední cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 2 kuřecí prsa nebo vepřové (dala jsem 3 plátky krkovičky) | Kuře prso | 700 g |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| koření na pizzu cca asi 1 polévková lžíce lžíce | Provensálské koření | |
| drcený pepř | Pepř černý | |
| asi 6 6 středních syrových oloupaných a na měsíčky pokrájených brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1/2 kostičky 1/2 kostičky kuřecího bujónu a | Bujón kuřecí BIO | |
| 1/2 1/2 extra silného bujonu | Bujón hovězí | 5 g |