Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 403 kJ / 4 399 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,48 g |
| Tuky | 14,31 g |
| – nasycené | 5,44 g |
| – nenasycené | 6,02 g |
| –– mononenasycené | 1,70 g |
| –– polynenasycené | 4,32 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 55,20 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 286 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 974,85 g |
| – cukry | 498,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 3 lžice 3 lžice krupicového cukru | Cukr bílý | 36 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
| 180 g 180 g krupicového cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 3 3 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín |