Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 403 kJ /
4 399 kcal
Bílkoviny64,98 g
– z toho živočišné bílkoviny8,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,48 g
Tuky14,31 g
– nasycené5,44 g
– nenasycené6,02 g
–– mononenasycené1,70 g
–– polynenasycené4,32 g
––– omega 30,43 g
Vláknina55,20 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 286 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy974,85 g
– cukry498,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
3 lžice 3 lžice krupicového cukru Cukr bílý 36 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1,5 kg 1,5 kg jablek Jablko čerstvé 1500 g
180 g 180 g krupicového cukru Cukr bílý 180 g
3 3 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.