Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 403 kJ / 4 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,48 g |
Tuky | 14,31 g |
– nasycené | 5,44 g |
– nenasycené | 6,02 g |
–– mononenasycené | 1,70 g |
–– polynenasycené | 4,32 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 55,20 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 286 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 974,85 g |
– cukry | 498,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 Hera (250 g) | Margarín | |
3 lžice 3 lžice krupicového cukru | Cukr bílý | 36 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 šálek 1 šálek mléka (150-200 ml) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
3 3 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 120 g |
12 lžic 12 lžic cukru | Cukr bílý | 300 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín |