Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Durynský ovocný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 777 kJ /
6 161 kcal
Bílkoviny118,56 g
– z toho živočišné bílkoviny25,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny93,06 g
Tuky288,58 g
– nasycené87,64 g
– nenasycené188,45 g
–– mononenasycené123,21 g
–– polynenasycené65,23 g
––– omega 312,93 g
Vláknina50,58 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 352 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy747,09 g
– cukry315,67 g
––– laktóza36,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
1/2 kg 1/2 kg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
21 g 21 g droždí (tj. 1/2 kostky, nebo 1 sušené droždí). Droždí pekařské lisované 21 g
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g
100 g 100 g mandlových lupínků Mandle loupané 100 g
100 g 100 g kokosu Kokos strouhaný 100 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
broskve (nebo libovolné ovoce) Dužina broskve čerstvá
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.