Nutriční hodnoty (Omeletová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 892 kJ / 2 125 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 195,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 193,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
| Tuky | 132,60 g |
| – nasycené | 55,55 g |
| – nenasycené | 52,86 g |
| –– mononenasycené | 43,83 g |
| –– polynenasycené | 9,03 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 5,88 g |
| Cholesterol | 2,80 g |
| Sodík | 4,41 g |
| Sůl | 9,95 g |
| Sacharidy | 36,48 g |
| – cukry | 17,72 g |
| ––– laktóza | 16,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
| 150 g 150 g nastrouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 200 g 200 g krémového roztíratelného sýru | Sýr tavený | 200 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| mletá paliva paprika | Paprika pálivá | |
| hrst hrst nahrubo rozdrcených vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| máslo | Máslo kravské | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská |