Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obrácený jablkový koláč II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 690 kJ /
1 360 kcal
Bílkoviny44,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky34,31 g
– nasycené8,53 g
– nenasycené15,83 g
–– mononenasycené11,39 g
–– polynenasycené4,44 g
––– omega 30,38 g
Vláknina27,80 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 552 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy204,20 g
– cukry142,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 lžíce 4 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 48 g
4 lžíce 4 lžíce hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 60 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 kg 1 kg nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 1000 g
2 hrsti 2 hrsti nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
krupicový cukr Cukr bílý
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
čokoláda na vaření Čokoláda hořká 40%
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.