Nutriční hodnoty (Obrácený jablkový koláč II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 690 kJ / 1 360 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 44,72 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g | 
| Tuky | 34,31 g | 
| – nasycené | 8,53 g | 
| – nenasycené | 15,83 g | 
| –– mononenasycené | 11,39 g | 
| –– polynenasycené | 4,44 g | 
| ––– omega 3 | 0,38 g | 
| Vláknina | 27,80 g | 
| Cholesterol | 1,04 g | 
| Sodík | 552 mg | 
| Sůl | 1,80 g | 
| Sacharidy | 204,20 g | 
| – cukry | 142,53 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| 4 lžíce 4 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 48 g | 
| 4 lžíce 4 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 60 g | 
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 kg 1 kg nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g | 
| 2 hrsti 2 hrsti vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| krupicový cukr | Cukr bílý | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské |