Nutriční hodnoty (Obrácený jablkový koláč II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 690 kJ / 1 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 34,31 g |
– nasycené | 8,53 g |
– nenasycené | 15,83 g |
–– mononenasycené | 11,39 g |
–– polynenasycené | 4,44 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 27,80 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 552 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 204,20 g |
– cukry | 142,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 48 g |
4 lžíce 4 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 60 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 kg 1 kg nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
2 hrsti 2 hrsti nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
krupicový cukr | Cukr bílý | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
kousek kousek másla | Máslo kravské |