Nutriční hodnoty (Vepřové řízky zapečené na hřibech a cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 361 kJ / 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,53 g |
Tuky | 20,67 g |
– nasycené | 7,19 g |
– nenasycené | 8,65 g |
–– mononenasycené | 7,10 g |
–– polynenasycené | 1,55 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 1,70 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 3,52 g |
Sůl | 8,72 g |
Sacharidy | 13,65 g |
– cukry | 3,15 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové řízky | Vepřová kýta | |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
300-400 g 300-400 g hřibů (může být i směs tvrdých hub) | Hřib čerstvý | 350 g |
olivový olej | Olej olivový | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
sůl | Sůl mořská |