Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové řízky zapečené na hřibech a cibuli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 361 kJ /
325 kcal
Bílkoviny20,29 g
– z toho živočišné bílkoviny18,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,53 g
Tuky20,67 g
– nasycené7,19 g
– nenasycené8,65 g
–– mononenasycené7,10 g
–– polynenasycené1,55 g
––– omega 30,11 g
Vláknina1,70 g
Cholesterol 536 mg
Sodík 3,52 g
Sůl8,72 g
Sacharidy13,65 g
– cukry3,15 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové řízky Vepřová kýta
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
300-400 g 300-400 g hřibů (může být i směs tvrdých hub) Hřib čerstvý 350 g
olivový olej Olej olivový
mletá paprika Paprika červená sušená
1 lžíce 1 lžíce solamylu Bramborový škrob 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.