Nutriční hodnoty (Vepřové řízky zapečené na hřibech a cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 361 kJ / 325 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,53 g |
| Tuky | 20,67 g |
| – nasycené | 7,19 g |
| – nenasycené | 8,65 g |
| –– mononenasycené | 7,10 g |
| –– polynenasycené | 1,55 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 1,70 g |
| Cholesterol | 536 mg |
| Sodík | 3,52 g |
| Sůl | 8,72 g |
| Sacharidy | 13,65 g |
| – cukry | 3,15 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové řízky | Vepřová kýta | |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 300-400 g 300-400 g hřibů (může být i směs tvrdých hub) | Hřib čerstvý | 350 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| sůl | Sůl mořská |