Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uncle Bens omáčka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 7. 2008 07:32

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 536 kJ / 845 kcal
Bílkoviny26,40 g
Tuky5,18 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol0 mg
Sodík14 090 mg
Sůl37,10 g
Sacharidy160,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Bohunka.T

17. 9. 2020 01:05

Výborný recept :-K dělám nějaký rok :-8jen přidám ještě česnek, pepř a libeček:-8Děkuji :yes:;-)

Lenka

26. 8. 2017 10:26

6 sklenic první várka, bohužel už je po cuketách, takže další až příští rok, omáčka rychle hotová, vypadá super a ještě k tomu skvěle chutná...letošní rok zavařuji v myčce, takže délku vůbec neřeším....

anna soukupova

18. 7. 2015 21:45

super vic k tomu nemam co dodat.:-)):-))

Dana Berkiová

20. 7. 2014 21:21

30 minut vařím a 15 minust sterilizuji dělám spoustu let nikdy se nezkazila:-*

Kamča

9. 9. 2013 20:34

Výborná,dávám bodík:yes::-))

JanaDorazinova

19. 8. 2010 22:58

:yes::yes:

cathleen

29. 1. 2010 17:20

No, já nevím....není to marmoška, tak aby se to nezkazilo....těchto receptů mám několik podobných a u každého sterilují 20min.

maris

29. 1. 2010 17:14

spagi, to máš pravdu, já jsem si to neuvědomila:-8:-)

spagetka

29. 1. 2010 17:09

No ale ty suroviny se 30 min. vaří, těch 20 min mi pak přijde na sterilaci moc, osobně pokud bych to sterilovala, tak asi jen 5-6 min.na 80°C (ale asi bych to nesterilovala, když to horké nandám do sklenic),

k.radulka

29. 1. 2010 17:06

Tak do toho jdu !:yes:

maris

29. 1. 2010 16:51

Já jsem to v létě dělala, ale přiznávám, že jsem měla jen poloviční množství a hned jsem do snědli, určitě bych to sterilovala těch cca 20 minut, 2 minuty je hrozně málo, asi se tam ztratila 0.

zizala

29. 1. 2010 16:39

Teď tady tak koukám na podobný recept a nevím, jestli u té sterilace nemělo být spíš 20 minut? :-/:-8

Lusinda79

17. 1. 2010 14:36

Luciáno můžeš!;-)

Luciána

17. 1. 2010 14:34

Vím že se ptám hloupě ale když bych tu omáčku chtěla jen k obědu ne zavařovat můžu ji hned po uvaření jíst?:-*Jsem ještě nezkušená

maris

17. 7. 2009 13:09

I přes hrozně napsaný název recept je dobrý. Doporučuji těm, kteří mají svou zeleninu. Já ji musím kupovat, proto by se mi nevyplatilo dělat ve větším množství.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí uncle bens omáčka uncle bens domácí anklbens uncle bens recept domácí omáčka uncle bens omacka anklbens anklbens z cukety anklbens recept omacka uncle bens recept anklbens anklbens uncle benc recept na uncle bens anclbens ancl bens onkel bens unkle bens recept na anklbens domácí ankelbens cuketa recepty

Suroviny: cuketa, paprika, cibule, cukr, sůl, olej, omáčka worcesterová, omáčka sojová, kečup sladký

TopRecepty.cz

Uncle Bens omáčka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EAl