Uncle Bens omáčka

Hanna Kuchař: Hanna

Omáčky 19 názorů

Suroviny

1 kg cukety
1 kg paprik
1/2 kg cibule
2 lžíce cukru
2 dkg soli
1/4 l oleje
6 lžic worchestru
6 lžic sojové omáčky
1 kg kečupu
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cuketu, papriky a cibuli nákrájíme na malé kousky.

  2. Přidáme ostatní suroviny a promícháme.

  3. Vše 3O minut povaříme, dáme do sklenic a asi 20 min sterilujeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 120 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Uncle Bens omáčka

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    6 sklenic první várka, bohužel už je po cuketách, takže další až příští rok, omáčka rychle hotová, vypadá super a ještě k tomu skvěle chutná...letošní rok zavařuji v myčce, takže délku vůbec neřeším....

    Odpovědět

  • anna soukupova anna soukupova(neregistrovaná)

    super vic k tomu nemam co dodat.:-)):-))

    Odpovědět

  • Dana Berkiová Dana Berkiová(neregistrovaný)

    30 minut vařím a 15 minust sterilizuji dělám spoustu let nikdy se nezkazila:-*

    Odpovědět

  • Kamča Kamča(neregistrovaná)

    Výborná,dávám bodík:yes::-))

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    No, já nevím....není to marmoška, tak aby se to nezkazilo....těchto receptů mám několik podobných a u každého sterilují 20min.

    Odpovědět

  • maris maris

    spagi, to máš pravdu, já jsem si to neuvědomila:-8:-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    No ale ty suroviny se 30 min. vaří, těch 20 min mi pak přijde na sterilaci moc, osobně pokud bych to sterilovala, tak asi jen 5-6 min.na 80°C (ale asi bych to nesterilovala, když to horké nandám do sklenic),

    Odpovědět

  • k.radulka k.radulka

    Tak do toho jdu !:yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Já jsem to v létě dělala, ale přiznávám, že jsem měla jen poloviční množství a hned jsem do snědli, určitě bych to sterilovala těch cca 20 minut, 2 minuty je hrozně málo, asi se tam ztratila 0.

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Teď tady tak koukám na podobný recept a nevím, jestli u té sterilace nemělo být spíš 20 minut? :-/:-8

    Odpovědět

  • Lusinda79 Lusinda79

    Luciáno můžeš!;-)

    Odpovědět

  • Luciána Luciána(neregistrovaná)

    Vím že se ptám hloupě ale když bych tu omáčku chtěla jen k obědu ne zavařovat můžu ji hned po uvaření jíst?:-*Jsem ještě nezkušená

    Odpovědět

  • maris maris

    I přes hrozně napsaný název recept je dobrý. Doporučuji těm, kteří mají svou zeleninu. Já ji musím kupovat, proto by se mi nevyplatilo dělat ve větším množství.

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    taky jsem nejřív koukala na název :-O jako žížalka, co to jako má být, ale už mi to došlo ;-)

    Odpovědět

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: domácí uncle bens domácí anklbens omáčka uncle bens anklbens recept anklbens z cukety uncle bens recept uncle benc anclbens anklbens anklbens domácí omáčka uncle bens ancl bens omacka anklbens unkle bens domácí ankelbens omacka uncle bens recept cuketa recepty recept na anklbens unkel bens onkel bens

Zapomněl/a jsem heslo