Uncle Bens omáčka

Hanna Kuchař:

Omáčky 19 názorů

514

Suroviny

1 kg cukety
1 kg paprik
1/2 kg cibule
2 lžíce cukru
2 dkg soli
1/4 l oleje
6 lžic worchestru
6 lžic sojové omáčky
1 kg kečupu
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cuketu, papriky a cibuli nákrájíme na malé kousky.

  2. Přidáme ostatní suroviny a promícháme.

  3. Vše 3O minut povaříme, dáme do sklenic a asi 20 min sterilujeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 49 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Uncle Bens omáčka

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    6 sklenic první várka, bohužel už je po cuketách, takže další až příští rok, omáčka rychle hotová, vypadá super a ještě k tomu skvěle chutná...letošní rok zavařuji v myčce, takže délku vůbec neřeším....

    Odpovědět

  • anna soukupova anna soukupova(neregistrovaná)

    super vic k tomu nemam co dodat.:-)):-))

    Odpovědět

  • Dana Berkiová Dana Berkiová(neregistrovaný)

    30 minut vařím a 15 minust sterilizuji dělám spoustu let nikdy se nezkazila:-*

    Odpovědět

  • Kamča Kamča(neregistrovaná)

    Výborná,dávám bodík:yes::-))

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    No, já nevím....není to marmoška, tak aby se to nezkazilo....těchto receptů mám několik podobných a u každého sterilují 20min.

    Odpovědět

  • maris maris

    spagi, to máš pravdu, já jsem si to neuvědomila:-8:-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    No ale ty suroviny se 30 min. vaří, těch 20 min mi pak přijde na sterilaci moc, osobně pokud bych to sterilovala, tak asi jen 5-6 min.na 80°C (ale asi bych to nesterilovala, když to horké nandám do sklenic),

    Odpovědět

  • k.radulka k.radulka

    Tak do toho jdu !:yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Já jsem to v létě dělala, ale přiznávám, že jsem měla jen poloviční množství a hned jsem do snědli, určitě bych to sterilovala těch cca 20 minut, 2 minuty je hrozně málo, asi se tam ztratila 0.

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Teď tady tak koukám na podobný recept a nevím, jestli u té sterilace nemělo být spíš 20 minut? :-/:-8

    Odpovědět

  • Lusinda79 Lusinda79

    Luciáno můžeš!;-)

    Odpovědět

  • Luciána Luciána(neregistrovaná)

    Vím že se ptám hloupě ale když bych tu omáčku chtěla jen k obědu ne zavařovat můžu ji hned po uvaření jíst?:-*Jsem ještě nezkušená

    Odpovědět

  • maris maris

    I přes hrozně napsaný název recept je dobrý. Doporučuji těm, kteří mají svou zeleninu. Já ji musím kupovat, proto by se mi nevyplatilo dělat ve větším množství.

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    taky jsem nejřív koukala na název :-O jako žížalka, co to jako má být, ale už mi to došlo ;-)

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo