Nutriční hodnoty (Pstruh plněný houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 600 kJ / 143 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,18 g |
| Tuky | 1,72 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 1,13 g |
| –– mononenasycené | 0,64 g |
| –– polynenasycené | 0,49 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 44 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,30 g |
| – cukry | 6,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 pstruzi | Pstruh | |
| 4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| houby | Hřib čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce libečku | Libeček čerstvý | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kadeřavé petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká |