Nutriční hodnoty (Guláš z kuřecích žaludků a václavek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 694 kJ / 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,48 g |
Tuky | 5,11 g |
– nasycené | 1,87 g |
– nenasycené | 2,59 g |
–– mononenasycené | 1,83 g |
–– polynenasycené | 0,76 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 25,80 g |
– cukry | 4,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích žaludků | Žaludky kuřecí | 300 g |
300 g 300 g václavek (čerstvých nebo zavařených) | Václavka čerstvá | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 kostka 1 kostka bujónu | Bujón hovězí | 10 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej (nebo sádlo) | Olej řepkový |