Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš z kuřecích žaludků a václavek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 694 kJ /
405 kcal
Bílkoviny56,48 g
– z toho živočišné bílkoviny45,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,48 g
Tuky5,11 g
– nasycené1,87 g
– nenasycené2,59 g
–– mononenasycené1,83 g
–– polynenasycené0,76 g
––– omega 30,06 g
Vláknina21,10 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 232 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy25,80 g
– cukry4,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích žaludků Žaludky kuřecí 300 g
300 g 300 g václavek (čerstvých nebo zavařených) Václavka čerstvá 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 kostka 1 kostka bujónu Bujón hovězí 10 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
olej (nebo sádlo) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.