Nutriční hodnoty (Křenové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 814 kJ / 4 019 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,00 g |
| Tuky | 207,20 g |
| – nasycené | 15,75 g |
| – nenasycené | 182,15 g |
| –– mononenasycené | 126,95 g |
| –– polynenasycené | 55,20 g |
| ––– omega 3 | 16,40 g |
| Vláknina | 104,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21,55 g |
| Sůl | 50,00 g |
| Sacharidy | 443,00 g |
| – cukry | 344,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 2500 g |
| 500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 250 g 250 g křenu | Křen čerstvý | 250 g |
| 250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 400 ml 400 ml octa | Ocet lihový | 400 ml |
| 50 g 50 g konzervantu Deko | Sůl mořská | 50 g |