Nutriční hodnoty (Smažený květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 221 kJ / 292 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 19,80 g |
| – nasycené | 5,15 g |
| – nenasycené | 9,01 g |
| –– mononenasycené | 7,24 g |
| –– polynenasycené | 1,77 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 651 mg |
| Sodík | 273 mg |
| Sůl | 0,59 g |
| Sacharidy | 4,69 g |
| – cukry | 2,94 g |
| ––– laktóza | 2,94 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2-3 2-3 vejce (podle potřeby) | Vejce slepičí | 175 g |
| 4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |