Nutriční hodnoty (Suki-Yaki)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 457 kJ / 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
| Tuky | 4,97 g |
| – nasycené | 1,65 g |
| – nenasycené | 2,31 g |
| –– mononenasycené | 1,77 g |
| –– polynenasycené | 0,54 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 95 mg |
| Sodík | 137 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
| – cukry | 6,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g libového vepřového masa | Vepřová kýta | 100 g |
| 100 g 100 g kuřecího masa | Kuře prso | 100 g |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 300 g 300 g žampiónů | Žampion čerstvý | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| bílé víno | Víno bílé suché | |
| zelená paprika | Paprika zelená čerstvá |