Nutriční hodnoty (Vídeňská bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 755 kJ / 2 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,65 g |
Tuky | 164,41 g |
– nasycené | 18,13 g |
– nenasycené | 133,37 g |
–– mononenasycené | 94,50 g |
–– polynenasycené | 38,87 g |
––– omega 3 | 11,17 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 278,20 g |
– cukry | 158,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce (3 žloutky, 3 bílky - sníh) | Vejce slepičí | 210 g |
2/3 sklenky 2/3 sklenky vody | Voda | 133.33333730697632 ml |
2/3 sklenky 2/3 sklenky oleje | Olej řepkový | 133.33333730697632 ml |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
2/3 2/3 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8.000000238418579 g |