Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s curry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 074 kJ / 1 691 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,57 g |
| Tuky | 138,30 g |
| – nasycené | 62,73 g |
| – nenasycené | 73,03 g |
| –– mononenasycené | 61,06 g |
| –– polynenasycené | 11,97 g |
| ––– omega 3 | 1,08 g |
| Vláknina | 24,62 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,43 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 84,30 g |
| – cukry | 13,66 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g dýně | Dýně čerstvá | 400 g |
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| kari koření | Kari | |
| sušený zázvor | Zázvor sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý |