Nutriční hodnoty (Křehký jablkový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 141 kJ / 4 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,00 g |
| Tuky | 160,88 g |
| – nasycené | 40,65 g |
| – nenasycené | 115,00 g |
| –– mononenasycené | 75,88 g |
| –– polynenasycené | 39,12 g |
| ––– omega 3 | 2,90 g |
| Vláknina | 54,00 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 378 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 697,21 g |
| – cukry | 332,21 g |
| ––– laktóza | 2,21 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
| 180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
| 3 3 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku |