Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paštika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 115 kJ /
2 656 kcal
Bílkoviny125,12 g
– z toho živočišné bílkoviny116,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,87 g
Tuky226,75 g
– nasycené65,10 g
– nenasycené126,05 g
–– mononenasycené97,18 g
–– polynenasycené28,88 g
––– omega 30,70 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 1,51 g
Sodík 1,27 g
Sůl2,95 g
Sacharidy16,85 g
– cukry0,74 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého vepřového bůčku - (raději umlít sami kupované mleté obsahuje i kůže a chrupavky a pak je paštika moc tuhá) Vepřový bok 500 g
250 g 250 g kuřecích jater Játra kuřecí 250 g
50 g 50 g uzeného špeku Špek 50 g
asi 150 150 g anglické slaniny na tenké plátky Anglická slanina
12 kuliček 12 kuliček jalovce Jalovec sušený
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
trochu trochu čerstvě nastrouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
tymián Tymián sušený
asi 4 lžíce 4 lžíce dezertního červeného vína Víno červené suché 60 ml
50 g 50 g nasekaných mandlí Mandle loupané 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.