Nutriční hodnoty (Brambory plněné slaninou a ančovičkou podle Jamieho Olivera)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 375 kJ / 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,63 g |
| Tuky | 0,44 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,02 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,02 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 10,27 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 67,95 g |
| – cukry | 4,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 středně velkých brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 8 plátků 8 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 8 8 ančoviček | Ančovičky v oleji | |
| 8 plátků 8 plátků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| citrónová kůra (dle potřeby) | Citronová kúra čerstvá | |
| olivový olej (dle potřeby) | Olej olivový | |
| hrubá sůl (dle potřeby) | Sůl mořská |