Nutriční hodnoty (Karamel)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 352 kJ / 2 713 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 162,50 g |
| – nasycené | 106,25 g |
| – nenasycené | 52,80 g |
| –– mononenasycené | 48,50 g |
| –– polynenasycené | 4,30 g |
| ––– omega 3 | 0,98 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 519 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 307,00 g |
| – cukry | 307,00 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g cukru krystal (nebo krupice) | Cukr bílý | 300 g |
| 200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |