Nutriční hodnoty (Rýžový nákyp s banány a broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 6 300 kJ / 1 506 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 54,02 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,66 g | 
| Tuky | 24,91 g | 
| – nasycené | 9,48 g | 
| – nenasycené | 9,83 g | 
| –– mononenasycené | 7,87 g | 
| –– polynenasycené | 1,96 g | 
| ––– omega 3 | 0,17 g | 
| Vláknina | 10,15 g | 
| Cholesterol | 548 mg | 
| Sodík | 416 mg | 
| Sůl | 1,00 g | 
| Sacharidy | 261,90 g | 
| – cukry | 68,70 g | 
| ––– laktóza | 24,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 0,5 litru 0,5 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml | 
| 2 sáčky 2 sáčky rýže | Rýže bílá | 250 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| cukr moučka | Cukr bílý | |
| banány 2 2 velké | Banán čerstvý | 180 g | 
| broskvový kompot | Broskev zavařená | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| skořice nemusí být | Skořice ceylonská |