Nutriční hodnoty (Rýžový nákyp s banány a broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 6 300 kJ / 1 506 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,66 g |
| Tuky | 24,91 g |
| – nasycené | 9,48 g |
| – nenasycené | 9,83 g |
| –– mononenasycené | 7,87 g |
| –– polynenasycené | 1,96 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 10,15 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 416 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 261,90 g |
| – cukry | 68,70 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 litru 0,5 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 2 sáčky 2 sáčky rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| cukr moučka | Cukr bílý | |
| banány 2 2 velké | Banán čerstvý | 180 g |
| broskvový kompot | Broskev zavařená | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| skořice nemusí být | Skořice ceylonská |