Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýně v petrželkovo-česnekovém těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 339 kJ /
559 kcal
Bílkoviny26,12 g
– z toho živočišné bílkoviny13,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,34 g
Tuky11,87 g
– nasycené3,75 g
– nenasycené5,39 g
–– mononenasycené3,60 g
–– polynenasycené1,79 g
––– omega 30,14 g
Vláknina4,96 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 163 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy85,25 g
– cukry12,63 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
dýně na pečení Dýně čerstvá
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
cca 100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
cca 150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
pepř mletý Pepř černý mletý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.