Nutriční hodnoty (Jablkové píchance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 953 kJ / 4 769 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 249,24 g |
| – nasycené | 140,39 g |
| – nenasycené | 91,76 g |
| –– mononenasycené | 80,03 g |
| –– polynenasycené | 11,74 g |
| ––– omega 3 | 1,23 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 2,17 g |
| Sodík | 784 mg |
| Sůl | 2,31 g |
| Sacharidy | 540,13 g |
| – cukry | 303,00 g |
| ––– laktóza | 6,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 240 g 240 g krupicového cukru | Cukr bílý | 240 g |
| 240 g 240 g másla | Máslo kravské | 240 g |
| 6 lžic 6 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 100 g 100 g solamylu | Bramborový škrob | 100 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 1 1 skořicový cukr (podle chuti) | Cukr skořicový | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |