Nutriční hodnoty (Hovězí s černými fazolemi a nudlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 355 kJ / 1 041 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,45 g |
Tuky | 30,50 g |
– nasycené | 10,43 g |
– nenasycené | 17,76 g |
–– mononenasycené | 15,51 g |
–– polynenasycené | 2,25 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 6,99 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 100,56 g |
– cukry | 7,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hovězího steaku (nakrájený na menší kousky) | Hovězí svíčková | 350 g |
120 g 120 g vařených nudlí | Těstoviny pšeničné | 120 g |
3 plechovky 3 plechovky černých fazolí | Fazole černé oko | |
1/2 1/2 červené papriky nakrájené na nudličky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 zelené papriky nakrájené na nudličky | Paprika zelená čerstvá | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného zázvoru | Zázvor sušený | 3.5 g |
1/2 šálku 1/2 šálku hovězího vývaru | Vývar hovězí | 125 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce mrkvové šťávy | Šťáva z mrkve | |
1 lžíce 1 lžíce Cherry (lze vynechat) | Likér | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |