Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí s černými fazolemi a nudlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 355 kJ /
1 041 kcal
Bílkoviny88,33 g
– z toho živočišné bílkoviny71,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,45 g
Tuky30,50 g
– nasycené10,43 g
– nenasycené17,76 g
–– mononenasycené15,51 g
–– polynenasycené2,25 g
––– omega 30,24 g
Vláknina6,99 g
Cholesterol 158 mg
Sodík 205 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy100,56 g
– cukry7,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hovězího steaku (nakrájený na menší kousky) Hovězí svíčková 350 g
120 g 120 g vařených nudlí Těstoviny pšeničné 120 g
3 plechovky 3 plechovky černých fazolí Fazole černé oko
1/2 1/2 červené papriky nakrájené na nudličky Paprika červená čerstvá 75 g
1/2 1/2 zelené papriky nakrájené na nudličky Paprika zelená čerstvá
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného zázvoru Zázvor sušený 3.5 g
1/2 šálku 1/2 šálku hovězího vývaru Vývar hovězí 125 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce mrkvové šťávy Šťáva z mrkve
1 lžíce 1 lžíce Cherry (lze vynechat) Likér
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.