Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné hromádky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 919 kJ /
2 610 kcal
Bílkoviny43,16 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,80 g
Tuky109,35 g
– nasycené31,78 g
– nenasycené68,51 g
–– mononenasycené47,58 g
–– polynenasycené20,93 g
––– omega 31,44 g
Vláknina23,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 437 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy351,50 g
– cukry192,87 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
21 dkg 21 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 210 g
12,5 dkg 12,5 dkg Hery Margarín 125 g
10 dkg 10 dkg moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
špetku špetku soli Sůl mořská
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
trošku trošku citronové šťávy Šťáva z citrónu
1/2 kg 1/2 kg jablek (oloupaných, vykrájených) Jablko čerstvé 500 g
hrst hrst rozinek Rozinky
rum Rum
7 dkg 7 dkg čokolády na vaření (nebo Margot - já dala půl na půl) Čokoláda hořká 40% 70 g
cukr (na posypání nebo čokoládová poleva) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.