Nutriční hodnoty (Pórkovo-bramborová polévka s Hraškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 616 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,65 g |
Tuky | 5,95 g |
– nasycené | 1,56 g |
– nenasycené | 4,18 g |
–– mononenasycené | 1,85 g |
–– polynenasycené | 2,33 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 48,60 g |
– cukry | 1,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pórky | Pórek čerstvý | |
3 3 větší brambory | Brambor zimní | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce Hrašky pikant | Hraška | 45 g |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
100 g 100 g šunky - nemusí být | Šunka vepřová vařená | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |