Nutriční hodnoty (Pórkovo-bramborová polévka s Hraškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 616 kJ / 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,65 g |
| Tuky | 5,95 g |
| – nasycené | 1,56 g |
| – nenasycené | 4,18 g |
| –– mononenasycené | 1,85 g |
| –– polynenasycené | 2,33 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 73 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 3,13 g |
| Sacharidy | 48,60 g |
| – cukry | 1,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pórky | Pórek čerstvý | |
| 3 3 větší brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 3 lžíce 3 lžíce Hrašky pikant | Hraška | 45 g |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| 100 g 100 g šunky - nemusí být | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |