Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkovo-bramborová polévka s Hraškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 616 kJ /
386 kcal
Bílkoviny30,65 g
– z toho živočišné bílkoviny20,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,65 g
Tuky5,95 g
– nasycené1,56 g
– nenasycené4,18 g
–– mononenasycené1,85 g
–– polynenasycené2,33 g
––– omega 30,02 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 73 mg
Sodík 1,09 g
Sůl3,13 g
Sacharidy48,60 g
– cukry1,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 pórky Pórek čerstvý
3 3 větší brambory Brambor zimní 150 g
3 lžíce 3 lžíce Hrašky pikant Hraška 45 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
100 g 100 g šunky - nemusí být Šunka vepřová vařená 100 g
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.