Nutriční hodnoty (Zapečený pangas s bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 816 kJ / 1 629 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 143,00 g |
| – nasycené | 24,40 g |
| – nenasycené | 114,23 g |
| –– mononenasycené | 81,33 g |
| –– polynenasycené | 32,90 g |
| ––– omega 3 | 8,93 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 253 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 0,67 g |
| – cukry | 0,67 g |
| ––– laktóza | 0,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety pangase | Pangas filet | 400 g |
| špetka špetka koření Steak 7 pepřů | Koření Argentina | |
| 50 g 50 g sýru Niva | Niva 50% t. v s. | 50 g |
| česnekové listy (česnek) | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| brambory | Brambor zimní | |
| česnekové listy | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| asi 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |