Nutriční hodnoty (Marinovaná krůtí prsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 720 kJ / 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,66 g |
Tuky | 0,68 g |
– nasycené | 0,21 g |
– nenasycené | 0,41 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,28 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 11,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 457 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,70 g |
– cukry | 10,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Krůtí prsa (já měla o váze 500 g) | Krůta prsa bez kůže | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
4 4 Křupavé feferonky – tzv.kozí rohy, | Chilli paprička čerstvá | |
2 2 polévkové lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
1 1 kávová lžička chilli omáčky | Chilli omáčka | |
1 ks 1 ks chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
na špičku nože na špičku nože chilli koření | Chilli paprička mletá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
čerstvý zázvor (já měla 8x3cm), | Zázvor čerstvý | |
3 3 polévkové lžíce jemného kečupu | Kečup sladký | |
1 1 polévková lžíce křenu (já použila bavorský) | Křen čerstvý | 100 g |
2 PL 2 PL jablečného octu (lze i vinný), | Ocet jablečný | 30 ml |
kukuřičný škrob na zahuštění marinády | Škrob kukuřičný |