Nutriční hodnoty (Škvarkové cukroví babičky Josefíny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 42 022 kJ / 10 044 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 80,50 g |
| Tuky | 646,80 g |
| – nasycené | 351,74 g |
| – nenasycené | 270,36 g |
| –– mononenasycené | 230,60 g |
| –– polynenasycené | 39,76 g |
| ––– omega 3 | 3,79 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 2,30 g |
| Sodík | 943 mg |
| Sůl | 2,14 g |
| Sacharidy | 916,38 g |
| – cukry | 439,00 g |
| ––– laktóza | 4,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 70 dkg 70 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 700 g |
| 50 dkg 50 dkg másla | Máslo kravské | 500 g |
| 40 dkg 40 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 400 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 25 dkg 25 dkg mletých škvarků ( čerstvě uškvařených ) | Škvarky | 250 g |