Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 469 kJ / 2 024 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,50 g |
| Tuky | 79,47 g |
| – nasycené | 43,50 g |
| – nenasycené | 28,73 g |
| –– mononenasycené | 24,41 g |
| –– polynenasycené | 4,32 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 22,65 g |
| Cholesterol | 711 mg |
| Sodík | 847 mg |
| Sůl | 2,58 g |
| Sacharidy | 257,13 g |
| – cukry | 164,48 g |
| ––– laktóza | 9,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru (na posypání jablek) | Cukr bílý | 25 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 7 lžic 7 lžic dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 105 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |