Nutriční hodnoty (Kuře se zázvorem a zeleninou na vietnamský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 926 kJ / 460 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,50 g |
| Tuky | 3,80 g |
| – nasycené | 0,87 g |
| – nenasycené | 2,30 g |
| –– mononenasycené | 0,89 g |
| –– polynenasycené | 1,41 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 24,85 g |
| Cholesterol | 110 mg |
| Sodík | 280 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
| – cukry | 14,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 3 ks 3 ks mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
| 1-2 cm 1-2 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
| kari | Kari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |