Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bagety s provensálskými bylinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 290 kJ /
2 459 kcal
Bílkoviny68,33 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,65 g
Tuky100,45 g
– nasycené15,55 g
– nenasycené80,46 g
–– mononenasycené54,84 g
–– polynenasycené25,62 g
––– omega 30,59 g
Vláknina17,56 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy311,76 g
– cukry26,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
1 1 malinko plnější lžičku soli Sůl mořská
zhruba 1 lžičku 1 lžičku provensálského koření (dle chuti i víc) Provensálské koření 5 g
1 1 menší lžičku sušeného česneku nebo 2 stroužky čerstvého Česnek sušený
1 lžičku 1 lžičku cukru Cukr bílý 5 g
1/2 kostky 1/2 kostky čerstvého droždí (tj.21 g) Droždí pekařské lisované 21 g
zhruba 220 ml 220 ml vlažné vody (dle potřeby) Voda 220 ml
60 g 60 g olivového oleje Olej olivový 60 ml
zhruba 2 lžíce 2 lžíce dýňových semínek Dýňová semínka 30 g
2 lžíce 2 lžíce slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 30 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hrubá sůl Sůl mořská
sezamová semínka (Místo vejcem můžeme potřít jen olejem) Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.