Nutriční hodnoty (Lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 771 kJ / 2 574 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,25 g |
| Tuky | 172,23 g |
| – nasycené | 87,85 g |
| – nenasycené | 76,47 g |
| –– mononenasycené | 43,00 g |
| –– polynenasycené | 33,47 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 30,88 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 6,09 g |
| Sůl | 14,63 g |
| Sacharidy | 127,00 g |
| – cukry | 86,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 5 5 čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 750 g |
| 500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 170 g 170 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 170 g |
| 500 g 500 g uzeniny | Párek vepřový | 500 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |