Nutriční hodnoty (Orlická štika podle svaté Anny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 287 kJ / 69 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 0,34 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| podkovy podkovy ze štiky | Štika filet | |
| máslo | Máslo kravské | |
| bylinková sůl | Sůl bylinková | |
| mletá uzená paprika | Paprika uzená | |
| obalovací směs hraška | Hraška | |
| česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olivový olej | Olej olivový |