Nutriční hodnoty (Bramborák plněný zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 570 kJ / 853 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,14 g |
| Tuky | 10,01 g |
| – nasycené | 2,31 g |
| – nenasycené | 4,62 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 1,62 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 26,44 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 2,14 g |
| Sůl | 5,21 g |
| Sacharidy | 148,10 g |
| – cukry | 22,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 60 g 60 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 hrstka majoránky | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej ke smažení (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské |