Nutriční hodnoty (Venkovská rajčata s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 372 kJ / 567 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
| Tuky | 30,97 g |
| – nasycené | 7,45 g |
| – nenasycené | 14,36 g |
| –– mononenasycené | 11,30 g |
| –– polynenasycené | 3,06 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 10,98 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 424 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 29,80 g |
| – cukry | 16,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| zelená petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| cukr | Cukr bílý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |