Nutriční hodnoty (Pantátova masová směs)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 627 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 187,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 39,60 g |
– nasycené | 9,78 g |
– nenasycené | 19,59 g |
–– mononenasycené | 16,01 g |
–– polynenasycené | 3,59 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 372 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 kg 3/4 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
2 2 druhy domácí klobásky | Klobása | |
15 dkg 15 dkg uzené krkovičky | Vepřová krkovice uzená | 150 g |
2 2 polévkové lžíce koření Pantátův špek | Koření Argentina | |
olej | Olej řepkový | |
cibule | Cibule čerstvá | |
Solamyl | Bramborový škrob | |
papriková pasta | Pasta papriková |