Nutriční hodnoty (Pantátova masová směs)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 627 kJ / 1 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 187,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 187,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 39,60 g |
| – nasycené | 9,78 g |
| – nenasycené | 19,59 g |
| –– mononenasycené | 16,01 g |
| –– polynenasycené | 3,59 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 372 mg |
| Sodík | 1,68 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3/4 kg 3/4 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
| 2 2 druhy domácí klobásky | Klobása | |
| 15 dkg 15 dkg uzené krkovičky | Vepřová krkovice uzená | 150 g |
| 2 2 polévkové lžíce koření Pantátův špek | Koření Argentina | |
| olej | Olej řepkový | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| papriková pasta | Pasta papriková |