Nutriční hodnoty (Brabantské dortíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 25
| Energie | 20 177 kJ / 4 823 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,50 g |
| Tuky | 312,30 g |
| – nasycené | 169,62 g |
| – nenasycené | 130,46 g |
| –– mononenasycené | 85,26 g |
| –– polynenasycené | 45,20 g |
| ––– omega 3 | 7,21 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 791 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 448,68 g |
| – cukry | 247,68 g |
| ––– laktóza | 2,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |
| 80 g 80 g cukru moučka | Cukr bílý | 80 g |
| 80 g 80 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 80 g |
| trochu trochu skořice | Skořice ceylonská | |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
| 250 ml 250 ml silné kávy | Káva espresso | 250 ml |
| 150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| oříšky | Lískový ořech | |
| loupané mandle nebo hotové zdobení | Mandle loupané | |
| libovolná poleva | Čokoládová poleva |