Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 480 kJ / 3 222 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 253,97 g |
| – nasycené | 136,85 g |
| – nenasycené | 110,35 g |
| –– mononenasycené | 95,83 g |
| –– polynenasycené | 14,52 g |
| ––– omega 3 | 1,03 g |
| Vláknina | 17,60 g |
| Cholesterol | 433 mg |
| Sodík | 5,65 g |
| Sůl | 14,35 g |
| Sacharidy | 145,77 g |
| – cukry | 23,97 g |
| ––– laktóza | 15,97 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 2 2 hermelíny (po 120 g) | Hermelín | 200 g |
| 200 g 200 g libové anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 350 ml 350 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 350 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na americké brambory (nebo paprikové koření) | Grilovací koření | |
| libeček (nebo pažitka) | Libeček čerstvý |