Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s hermelínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 480 kJ /
3 222 kcal
Bílkoviny79,47 g
– z toho živočišné bílkoviny63,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,00 g
Tuky253,97 g
– nasycené136,85 g
– nenasycené110,35 g
–– mononenasycené95,83 g
–– polynenasycené14,52 g
––– omega 31,03 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 433 mg
Sodík 5,65 g
Sůl14,35 g
Sacharidy145,77 g
– cukry23,97 g
––– laktóza15,97 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
2 2 hermelíny (po 120 g) Hermelín 200 g
200 g 200 g libové anglické slaniny Anglická slanina 200 g
350 ml 350 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 350 ml
sůl Sůl mořská
koření na americké brambory (nebo paprikové koření) Grilovací koření
libeček (nebo pažitka) Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.