Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 480 kJ / 3 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 253,97 g |
– nasycené | 136,85 g |
– nenasycené | 110,35 g |
–– mononenasycené | 95,83 g |
–– polynenasycené | 14,52 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 17,60 g |
Cholesterol | 433 mg |
Sodík | 5,65 g |
Sůl | 14,35 g |
Sacharidy | 145,77 g |
– cukry | 23,97 g |
––– laktóza | 15,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
2 2 hermelíny (po 120 g) | Hermelín | 200 g |
200 g 200 g libové anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
350 ml 350 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 350 ml |
sůl | Sůl mořská | |
koření na americké brambory (nebo paprikové koření) | Grilovací koření | |
libeček (nebo pažitka) | Libeček čerstvý |