Nutriční hodnoty (Domácí pivní sýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 567 kJ / 614 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 23,00 g |
| – nasycené | 14,00 g |
| – nenasycené | 6,50 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 3,41 g |
| Sůl | 8,40 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
| – cukry | 30,00 g |
| ––– laktóza | 18,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g měkkého tvarohu (v alobalu) | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 300 ml 300 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 300 ml |
| 1 špetka 1 špetka kmínu | Kmín | |
| 1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |