Nutriční hodnoty (Babiččiny oříškové suchárky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 211 kJ / 1 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,10 g |
| Tuky | 16,69 g |
| – nasycené | 3,99 g |
| – nenasycené | 8,17 g |
| –– mononenasycené | 5,38 g |
| –– polynenasycené | 2,79 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 472 mg |
| Sodík | 113 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 243,25 g |
| – cukry | 147,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 140 g 140 g cukru moučka | Cukr bílý | 140 g |
| 1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 140 g 140 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
| 100 g 100 g ořechů (nebo mandlí) | Vlašské ořechy | 100 g |