Nutriční hodnoty (Salát z Poruby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 820 kJ / 1 152 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 134,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 51,28 g |
| – nasycené | 14,29 g |
| – nenasycené | 27,46 g |
| –– mononenasycené | 18,24 g |
| –– polynenasycené | 9,22 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 4,71 g |
| Sůl | 10,84 g |
| Sacharidy | 32,80 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 180 g 180 g sterilizovaného celeru | Celer bulva čerstvá | 180 g |
| 150 g 150 g sterilizované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
| 200 g 200 g sterilizovaného ananasu | Ananas zavařený | 200 g |
| 0,5 kg 0,5 kg šunky | Šunka vepřová vařená | 500 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 g 250 g tatarky | Tatarská omáčka | 250 g |
| 1/2 1/2 silnějšího pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 2 nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 150 g 150 g tvrdého sýru (eidam, nebo gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |