Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z Poruby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 820 kJ /
1 152 kcal
Bílkoviny135,92 g
– z toho živočišné bílkoviny134,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky51,28 g
– nasycené14,29 g
– nenasycené27,46 g
–– mononenasycené18,24 g
–– polynenasycené9,22 g
––– omega 30,19 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 4,71 g
Sůl10,84 g
Sacharidy32,80 g
– cukry28,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g sterilizovaného celeru Celer bulva čerstvá 180 g
150 g 150 g sterilizované kukuřice Kukuřice sterilovaná 150 g
200 g 200 g sterilizovaného ananasu Ananas zavařený 200 g
0,5 kg 0,5 kg šunky Šunka vepřová vařená 500 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g tatarky Tatarská omáčka 250 g
1/2 1/2 silnějšího pórku Pórek čerstvý
2 2 nastrouhaná jablka Jablko čerstvé 300 g
150 g 150 g tvrdého sýru (eidam, nebo gouda) Sýr kravský tvrdý 30% 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.