Nutriční hodnoty (Salát z Poruby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 820 kJ / 1 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 134,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 51,28 g |
– nasycené | 14,29 g |
– nenasycené | 27,46 g |
–– mononenasycené | 18,24 g |
–– polynenasycené | 9,22 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 4,71 g |
Sůl | 10,84 g |
Sacharidy | 32,80 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g sterilizovaného celeru | Celer bulva čerstvá | 180 g |
150 g 150 g sterilizované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
200 g 200 g sterilizovaného ananasu | Ananas zavařený | 200 g |
0,5 kg 0,5 kg šunky | Šunka vepřová vařená | 500 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
250 g 250 g tatarky | Tatarská omáčka | 250 g |
1/2 1/2 silnějšího pórku | Pórek čerstvý | |
2 2 nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
150 g 150 g tvrdého sýru (eidam, nebo gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |