Nutriční hodnoty (Vinná klobása na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 326 kJ / 4 380 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 147,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,11 g |
| Tuky | 368,83 g |
| – nasycené | 202,16 g |
| – nenasycené | 164,36 g |
| –– mononenasycené | 102,06 g |
| –– polynenasycené | 62,31 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 20,83 g |
| Cholesterol | 640 mg |
| Sodík | 11,48 g |
| Sůl | 28,00 g |
| Sacharidy | 92,53 g |
| – cukry | 36,27 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vinné klobásy | Klobása vinná | 1000 g |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 200 g 200 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 200 g |
| 200-250 ml 200-250 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 225 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý |