Nutriční hodnoty (Domácí sýr II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 197 kJ / 1 003 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 108,83 g |
| – nasycené | 67,86 g |
| – nenasycené | 37,99 g |
| –– mononenasycené | 34,80 g |
| –– polynenasycené | 3,19 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 532 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 1,35 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balíček 1 balíček tučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | |
| 1/8 kg 1/8 kg másla | Máslo kravské | 125 g |
| Hery (nebo podobného tuku) | Margarín | |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| sůl | Sůl mořská | |